Dita e Pare : Nisja nga Tirana ora 7.00. Vazhdimi i udhetimit do te jete ne drejtim te Kukesit, nepermjet tunelit te Kalimashit, ku gjate rruges do te behet nje pushim. Kalimi doganor behet ne piken kufitare te Morinit dhe akomodimi ne hotel do te behet ne Prishtine, ne nje hotel mjaft komod. Mbas akomodimit ne hotel do te behet nje vizite njohese dhe nje shetitje ne qytetin e Prishtines, nga ku do te vizitojme Kullen e sahatit e pozicionuar ne qender te qytetit si dhe vizite ne permendoren Newborn.  Darka ne hotel do te jete e bollshme dhe e organizuar ne restorantin prane hotelit qe jemi akomoduar.

Dita e Dyte
 : Fillon me mengjesin ne ora 9.00 dhe pas mengjesit nisemi per te vizituar Ujvaren e Mirushes (ku do te vizitojme edhe shpellen e quajtur nga plani I Ahtisarit si Kisha e Vetmise) dhe me pas vazhdojme drejt Grykes se Rugoves, nje vend malor ne bjeshket e namura e shpallur Park Kombetar. Pas kesaj nisemi per ne Peje.  Akomodimi ne hotel. Vizite e Pejes Opsionale. Darka ne Hotel

Dita e Trete
 : Pas mengjesit ne hotel nisemi ne drejtim te Gjakoves, bejme ndalesen e pare per nje kafe dhe me pas vazhdojme drejt qytetit te Prizrenit. Ne Prizren bejme ndalesen per te ngrene dreke (ku sugjerojme Restorant Syla, I vendosur ne qender te qytetit). Pas dreke vazhdojme udhetimin tone drejt pikes kufitare dhe me pas drejt Tiranes.


Transporti
Akomodimi ne hotel ne Prishtine dhe ne Peje me mengjes dhe darke
Transfertat sipas programit

79 €/person

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance