Dita e parë:. Nisja nga Durrësi në orën 06:00 në drejtim të Janinës. Pas një udhetimi 3 oresh parashikohet nje ndalese ne Ujin e Ftohte ne Tepelene. Pas pushimit I drejtohemi pikes kufitare te Kakavijes ku pas procedurave te kalimit te kufirit nisemi drejt Janines ku parashikohet mberritja rreth drekes. Janina është qyteti më i madh i Epirit, dhe gjithashtu kryeqyteti i Epirit, me nje shtrirje në veri-perëndim të Greqisë. Gjate turit do te vizitojme, Museun e Ali Pashes- nje fortese e ndertuar ne shekullin e 16, Muzeun  arkeologjik ne qender te qytetit, dhe qe eshte me i famshmi ne te gjithe zonen e Janines, ku jane te ekspozuara mjete nga koha e Epirit si: mbishkrime, skulptura dhe nje koleksion monedhash te vjetra. Darka ne hotel. Pas darke rekomandojme frekuentim I buzukeve te qytetit. (opsional).

Dita e dyte: Mbas mengjesit ne hotel udhetimi do te vazhdoje me nje vizite ne muzeun e Dyllit ose I quajtur ndryshe Muzeu I Pavlo Vrellis. Me pas nisemi per te vizituar shpellat e famshme te Perames. Nisja per ne Shqiperi nga pika e kufitare e Kakavijes. Mberritja ne mbremje ne Durres.


Përfshihet në çmim
- Transporti me autobus komod
- Akomodimi në hotel me 3*
- Mëngjesi dhe darka në të gjitha ditët e qëndrimit
- Guidë profesionale gjate gjithë kohës së qëndrimit

64 EUR

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance