Dita e pare:  Nisja nga Tirana ne oren 07:00
Ndalese  per kafe ne qender te Shkodres. Kalimi i pikes kufitare te Hanit te Hotit. Mberritje ne Podgorice, dhe qendrim perreth dy ore ne Detla City (shopping center). Mberritja ne Budva.
Akomodim ne Hotel.
Darka nga ora 19:30 – 21:30
 Dita e dyte:  Pas mengjesit, ne oren 09:00 nisja per ne Hercegnov ku do te kalojme me target. Kohe e lire ne qytet per 1 ore e 30 minuta. Me pas kalimi per ne Kotorr pergjate  Boka Kotorr (Gjiri  i Kotorrit).
Dreka ne restorant ne amjentet e qytetit te vjeter te Kotorrit.
Mbremja ne hotel ne oren 18:00 ne Budva
Darka ora 19:30 – 21:30.
Dita e trete:  Pas mengjesit, ne oren 09:00 nisja per ne Tivar.
Ndalese ne Tivar, shopping rreth 1 ore e 30 minuta ne qender te qytetit. Qendrim perreth nje ore ne Ulqin ku mund te kalojme edhe dreken.
Mberritja ne Tirane rreth ores 18:00.
Fundi i sherbimit.


- Transporti me mjete komode
- Akomodimi ne hotel 3 *
- Mengjes dhe darke

69 Eur

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance