Dita e pare - Tirane - Budva –Dubrovnik

Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Pas ndaleses se pare buze Bunes ku mund te shijojme dhe mengjesin udhetimi yne vazhdon me proceduren e kalimit te kufirit. Me pas vazhdojme rrugen drejt Tivatit ku do kemi mundesi per nje pushim  te shkurter per kafe.
I drejtohemi Budves , atje mund te shikoni Kalane dhe Portin e qytetit . Pas  ketij pushimi dhe drekes nisemi drejt kufirit Kroat ku perpara do te kemi mundesi te lundrojme dhe me tragetin e zones se Hercegnovit. Pas procedurave te kufirit kroat i drejtohemi qyteti te Dubrovnikut. Pasditja e lire per te shijuar qytetin. Darka dhe akomodimi ne hotel.

Dita e dyte e Premte  Dubrovnik
Pas mengjesit ne hotel dita fillon me viziten panoramike te qytetit te vjeter te Dubrovnikut.  Ne kohe te vjetra ndryshe i quajtur Raguza   Vizite panoramike,
Manastiri Francescan & Domenican  etj. Katedralja e qytetit ( Katedralja e Shen Blazed shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje  eksperience e bukur per viziten tuaj)
Shetije me varke ne brigjet e Dubrovnikut (nje vizite opsionale me extra pagese)
Kthimi  dhe darka ne hotel

Dita e trete e Shtune - Dubrovnik - Kotor - Tirana
 Pas mengjesit ne hotel nisja drejt Tiranes. Pas procedurave te kufirit Kroat nisemi drejt
Kotorit. Vizite panoramike ne Kotorr (qyteti i mbretereshes Teutes me nje qyteze brenda Kalase  dhe me nje Keshtjele ne maje te malit.  Atje do te keni mundesi te
drekoni ne menyre fakoltative. Sugjerimi yne do te jete gjithmone i pranishem.
Pas pushimit 2 oresh ne Kotorr marrim drejtimin ne kufirin e Muriqanit dhe me pas kthimi
per ne Tirane.


Transporti
Akomodimi ne hotel
Mengjesi dhe darka
Akomodimi ne hotel me 3*/ 89 Eur me mengjes+darke
Akomodimi ne hotel me 4*/ 94 Eur me mengjes +darke

 

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance