Dita e Pare - Tirane /
Nisemi nga Tirana ne oren 07.00. Pas nje udhetimi prej rreth 4 oresh mberrijme ne qytetin e bukur te Pogradecit ku do te bejme pushimin tone te pare duke shijuar keshtu liqenin dhe
bukurite e Pogradecit. Rinisim udhetimin tone drejt qytetit te Korces, mberrijme ne piken kufitare te Kapshtices. Pas procedurave kufitare, i drejtohemi ut ku mendohet te mberrijme rreth ores 16 . Akomodimi ne hotel dhe ne mbremje te organizuar ose sipas deshires rekomandojme nje xhiro panoramike te qendres se ut ku dhe do te kemi mundesine te shijojme edhe kafete e famshme te Paralia( Buzedetin)
Dita e Dyte –
Pas mengjesit ne hotel fillojme viziten tone panoramike te qytetit te ut. u eshte qyteti i dyte i Greqise per nga madhesia, ekonomia, tregtia dhe jeta politike. Vizita jone fillon me : Kullen e Bardhe ne sheshin qendror te qytetit e ndertuar ne shekullin e XV, eshte nje  monument dhe muze. Fillimisht e ndertuar nga osmanet per fortifikimin e qytetit, ajo u be nje burg famekeq dhe skena e ekzekutimeve masive gjate periudhes se sundimit osman. Eshte rimodeluar ne thelb pasi Greqia fitoi kontrollin e qytetit ne 1912 e adoptuar si simbol I qytetit. Me pas vizite ne Kishen e St. Sofia dhe Kishen Bizantine te St. Demetrios si dhe ne varrin e tij, e prej ketej ne Ancient Agora (pazari qendror i qytetit). Kohe ne dispozicion per dreken e cila eshte facultative.  Mbremje e lire ne qytetin e ut.  Rekomandojme darke ne nje nga tavernat tipike te qytetit dhe pasdarke padyshim nje nga aresyet e udhetimit tone.  BUZUKET e famshme  te ut.Pas Buzukut kthimi ne hotel I lire.
Dita e Trete - / Tirane
Pas mengjesit "open buffe"  ne hotel nisemi drejt qendres se qytetit, ku dhe do te kemi mundesi per shopping deri ne messdite. Rreth ores 12:00 i  drejtohemi  qytetit Kastoria.((rreth 160 km ) Kastoria eshte e pozicionuar ne veri te Greqise, në bregun perëndimor të liqenit të Orestiada, një luginë të rrethuar me male gelqerore. Kastoria si nje qytet i lashte eshte i mirenjohur per shume kisha bizantine, ka nje arkitekturë e brendshme qe daton nga periudha otomane, Dreken e shpejte sipas deshires e rekomandojme buze liqenit te Kastoria. Ndalesa  e rradhes do te jete ne kufirin e Kapshtices ku do te kryhen procedurat kufitare. Opsion per kafe ne Pogradec dhe me tej serisht drejt Tiranes.Vone ne darke ne tirane dhe ketu do te jete edhe fundi I udhetimit tone, te ngjeshur por te kendshem dhe te paharruar.


Transporti me autobuze komode
Akomodimi ne hotel Olympia me 3* Superior
Mengjesi "open buffet" ne te gjithe ditet e qendrimit
Guide profesionale gjate gjithe kohes se qendrimit

 

Cmimi i paketes eshte  109 eur+ 10 eur 2 darkat  (fakultative) + 4 eur sig shendeti

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance