Dita e pare: Nisja nga Tirana me avion.. Mberritja rreth ores 09:00 ne Rome. Takimi me partneret tane dhe akomodimi ne hotel. Pas akomodimit guida jone fillon me viziten e monumenteve kryesore te Romes: Coloseo, Piaza Venezia, Piaza di Spanja, Fontana di Trevi, Piaza san Pietro. Darka ne hotel, pas darke levizje e lire per te shijuar jeten e nates.

Dita e dyte: Mengjesi ne hotel . Pas mengjesit per ta mbyllur me madheshti turin e Romes guida vazhdon me nje vizite ne Vatican, ku per te qene me fat e per te hyre sa me shpejt duhet te jemi rreth ores 09:00. Ketu nuk ka fjale per te pershkruar bukurite dhe pasurite e ketij vendi. Pasdite dhe darka e lire.

Dita e trete: Mengjesi ne hotel open buffet.Pas mengjesit nisemi ne oren 08:30 per ne Firenze. Guida jone atje fillon me viziten e Piazza del Duomo ne te cilen ndodhen tre monumente kryesore, Duomon e Firenzes kishen e katert me te madhe ne Europe, Piazza della Signoria ku ndodhet Pallati i Vjeter si dhe Ponte Vecchio (1345). Pasdite nisemi drejt nje prej qyteteve me te bukura, ne Padova ku do vizitojme Katedralen e Shen Antonio (Shen Andout). Darka e lire. Akomodimi ne hotel.

Dita e katert: Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisemi per ne Venezia. Mberritja ne Troncchetto, nga ku marrim barken per te arritue ne Sheshin San Marco. Aty do te vizitojme Uren e Psheretimave, Uren Rialto, Pallatin e Dukes, Baziliken e San Marcos, Kishen e Shen Stefanit dhe Kullen e Ores. Pak kohe e lire dhe i drejtohemi per ne  aeroportin e Venezias nga ku behet nisja per ne Tirane.


Udhetimi me avion Tirane-Rome-Tirane.
Akomodimi ne hotel 3* me mengjes
Udhetimi me autobus ne te gjitha ditet e qendrimit

398 €/personi

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance