Dita e pare: 13 Mars 2014  
Nisja në oren 16:15 me kompaninë ajrore Pegasus Airline dhe mbërritja në Aeroportin e Stambollit. Pas procedurave dhe kontrollit të pasaportave në aeroport bëhet transferta dhe nisje drejt hotelit. Pas akomodimit ne hotel darka do të jetë e lirë për të parë Stambollin by night.

Dita e dytë: 14 Mars 2014 
Mbas mengjesit ne hotel, dita do të nisi me nje vizitë të veprave madhështore dhe historike të Stambollit që janë: Hipodromi Romak, Sarajet e Topkapisë, Bazilika e Shën Sofise, kryevepra e artit Bizantin, Xhamia Blu, e cila është e vetmja xhami në botë me 6 minare. Do të vizitojmë gjithashtu edhe një nga veprat më mbreslënëse të Stambollit me arkitekturën orientale dhe me mijëra dyqane, Kapalli Carshisë, edhe vizitën e rezidencës së sulltaneve të Perandorisë Osmane.

Dita e tretë: 15 Mars 2014 
Mëngjesi në hotel. Pas vizitës së veprave historike, në ditën e tretë do të nisemi për të eksploruar një tjetër zonë të Stambollit. Nëpërmjet Urës së Gallatës, do të kalojmë në pjesën modern të Stambollit: në sheshin Taksim dhe shëtitoren Istiklal, është një nga shëtitoret më popullore të Stambollit, ku gjenden butikë modern, kafene, galeri arti. Ajo është dëshmi e arkitekturës së Turqisë së shek XIX. Për të gjithë të apasionuarit e pamjeve spektakolare do të ketë një lundrim me anije përgjatë ujrave të Bosforit, nga ku mund të keni pamje të pallateve të sulltaneve, të vilave luksoze dhe të gratacelave ultramodern,  
Darka do të jetë e lirë, për ata që dëshirojnë mund të marrin pjesë në restorantin me muzikë orientale.

Dita e katërt: 16 Mars 2014
Mëngjesi në hotel.  Transferta për në aeroport.  Fluturim direkt per Tiranë.  


- Fluturimi vajtje – ardhje
- 3 Net në hotel me 4*, me mengjes
- Transfertat dhe shetitjet me autobuz sipas programit
- Hyrja në Xhaminë Blu dhe shëtitja me anije në Bosfor
- Guida në Shqip

259 €/personi

 

Contact us

For Air Ticketing

Tel: 355 4 2240819

Email: ticketing@toptour.al

 

For Hotel reservation & Outgoing Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355672035077

Email: sales@toptour.al

            reservation@toptour.al

 

For Incoming Tour

Tel: 355 4 2240819

Mob: 355692036077

Email: eliana.bakiri@toptour.al

              info@toptour.al

Connect with us

Sign up today and never miss another deal again!


Partnerë :

      

About us

Our field of expertise runs on:

1-Hotel reservations in and outside Albania 
2-Box office
3-Logistic
4-Events
5-Tourism
6-Insurance